Bästa


Inspo


Fredag och lov!

Slutade nyss fan vad gött! Mina stövlar har kommit med wohoooo :D


Halvt..

Är lite halvt tradig just nu därför dålig uppdatering.. Imon är det fredag och jag ska träffa min goaste natta, och shit va jag saknar henne! Hon är världens bästa pratade så det ska bli skönt att bara få snacka och lyssna på andra saker :)


..


<3

Fick sluta 1 timme tidigare i skolan idag, gött som fan! Sen så när jag kom hem så sprang/gick jag på vårat springband hemma och sen tog jag en go dusch och fixade mg, men nu ska jag fixa håret och sen träffa älskling, puss !


Love


Hehe..

Visste inte att vi hade prov i biologi idag så hade inte pluggar nått så jag behövde inte göra det idag! Ska till stallet idag = dåligt = :( jaja måste plugga oxå .. Iaf så längtar jag grymt mycket till lovet wohoo bara 3 dagar kvar i skolan :D (typ) hoppas mina Stövlar kommer nu i veckan med för jag behöver dom typ NU!


Arg

Blev så jävla adhdjebjdk arg nu för jag fick ett mejl där det stod att dom råkat göra fel med min beställning så det inte finns några hunters stövlar kvar till mig ! Hdjsnzkdkddnks jävla dålig service så fick beställt ett par från en annan hemsida som har dubbel så lång leveranstid -.-


Jag har ingen inspiration

Har ingen insperation så ni får lite bilder på Stefan och elena :)!


10 sanningar om mig själv.

1. Jag hatar överraskningar eller inte om min mamma gör en då men annars gör jag det.
2. Jag klarar mig inte utan musik 1 dag.
3. Jag älskar att sjunga.
4. Jag älskar the vampire diaries
5. Jag är 162 cm lång typ
6. Jag är verkligen en dagdrömmare!
7. Jag älskar att festa!
8. Safe & sound är en väldigt fin låt.
9. Jag suger på att blogga
10. Jag är livrädd för clowner,spindlar,ormar och småkryp


stefan & elena

anledningen till att jag kollar på the vampire diaries det finaste paret i hela världen. deras kärlek känns så jävla äkta fast det bara är en tv serie ååhh!!

Fan orkar nt..

Asså jag pallar nt med mitt liv just nu.. Och så är man så dum och gör dumma saker.. Pallar nt... Blä


Helt död

Sitter i skolan helt död.. Slutar kvart i fyra och har psykologi o historia kvar. Döda mig?!


..

O så kommer det stora problemet.. Kan verkligen nt sova åååhhhg


Vart hemma idag

Va hemma idag från skolan, kände att jag behövde vila upp
Mig från min förkylning osv vilket hjälpte mycket! Jag sov typ hela dagen och sen kröp jag ner i ett härligt bad med tända ljus och så kollade jag på film till det, myyys! Ska nog sätta på en film nu det blir nog fighting med världens snyggaste channing tatum! Imorgon så ska vi typ ha elevkårens dag eller nått så vi ska kolla på en fotbollsturnering och sen kolla på film, soft! Känner att jag behöver börja blogga mer hehe! Är super fest sugen nu oxå så i helgen får jag och några kompisar ta och hitta ngn fest tycker jag ;) ska även åka och shoppa med mamma i helgen! Gött som fan !:) ha d bäst!


Slutar om 10 min

För jävla skönt att sluta om 10 min..
Idag är en sån dag när jag saknar allt cp roligt som hände i min förra klass i klassrummen åhhhhhh saknar er så obeskrivligt mycket..


Saknar redan min älskling..

Walla kom nyss hem la mig under mitt gos täcke men det ända som fattas är min älskling ..:( har så ont i halsen med ..:(


Myskläder


Tänkte uppdatera lite!

Tja! Min vecka har fan vart sämst typ.. Killar är fan helt värdelöst jag ska fan bli lebb.. Men Aja iaf så idag har jag typ inte gjort ngt speciellt har vart med min bästavän och ba chillat!


Du är inte värd mina tårar..


Untitled Video


Hatar oväder

Hatar oväder Fyfan är livrädd.. Ligger Iaf i sängen och kollar på LOL! Puss


Grekisk mytologi kiss My ASS

Haha vafan är grekiskmytologi? Min lärare har valt det ämnet till mig som jag ska arbeta med och jag typ daaafuuuukkk? Haha jaja ska kolla upp denna skiten nu ;) sluta om 50 min fuck Yeah! Och då är det helg = fääääst yääää ! Förlåt om jag är lita cp men jag är taggad för helg ! Puss


Blää

Jessie tvingar mig att uppdatera så here we go! Har så jävla tråk i skolan
O jag slutar kvart i fyra -.- har nyss haft matte prov, ig nästa !!!


Untitled Video


Min drog

Haha kan smeta på hur mycket som helst !


Walla

Går nt att ladda upp videon jag skulle laddat upp fuuuukkkk


Sämst

Jag vet jag är sämst på att blogga men skit samma.. Skolan va så sjukt seg idag ush.. Sen när jag kom hem så somnade jag och sov typ 4 timmar så jag sov till 19:30 :o är fortfarande sjukt trött och allmänt trött på livet oxå just nu så pallar inte uppdatera heller!


RSS 2.0