Blä

Ligger i min säng och är skit trött.. Men kan inte somna om >.< ska på kalas senare hos min brors barn ! Har ingenting att göra så funderar på att läsa en bok eller nått ;) haha Måste bara säga att fyllesamtal är då underbara haha mycket gott skratt man får av det iaf ;)


10 sanningar om mig själv

1. Jag är jätte osäker i mig själv ibland vet jag inte vad jag ska göra.. 2. Jag älskar att kalla mina vänner hjärtat,hjärtis,älskling,gumman osv det är så himla gulligt!! 3. Jag gillar inte när killar håller på med flera samtidigt och tro att dom kan få vem dom vill. 4.jag lyssnar jätte ofta på miley cyrus selena Gomez osv haha 5. Jag försöker oftast vara känslokall när jag blir ledsen eftersom jag hatar att gråta inför folk så jag gråter alltid i typ duschen osv. 6. Jag hatar när folk skrämmer mig Fyfan. 7. Jag saknar min klass ååhhhh !!! 8. Jag läser hellre bloggar än att blogga. 9. Jag älskar när snygga killar gillar mina bilder på tex Facebook, instagram osv. 10. När jag är rädd kollar jag alltid på the last song.


Gothia

Vart på gothia idag det va mycke folk och snygga killar! Sen va deg såna noob killar som skulle hålla på -.- Aja kollar på film just nu!


Wooopooop

Det funkar att mobil blogga nu !! Ska till gothia imon med gött häng ha de gött !!


hejsan!

sitter hemma hos min syster, mysigt! har vart med johanna lite idag och sen åkte jag hit! funderar på om jag ska kolla på någon film eller något :) ska försöka hålla igång uppdateringen så mycket som jag kan men det är sjukt segt när inte mobil appen funkar, så jag kanske byter till nattstad? har typ inget att skriva men måste bara rekommendera en film som går på bio som jag såg för några veckor sen som heter LOL den är jätte bra! bättre än snowhite and the huntsman för den är ju ganska seg faktiskt. jaja har endå inget mer att skriva puss !

RSS 2.0